Hudpleie


Lunsj Peel 30 min.
En hudforyngende behandling som hjelper med hudens elastisitet, glød og vitalitet.

 

lunsjbehandling

Basic Hudpleie 60 min.
Hudanalyse, rens, peeling, pleiende maske, touch terapi, massasje, korrigering av bryn og avsluttende produkter.. En flott behandling for deg som ønsker en time med velvære og avslappning, i tilegg til generell behandling av huden.

Anti-age Anti-aldringsbehandling 60 min.
Behandlingen passer for alle voksne kvinner som ønsker å bevare ungheten og behandle rynker og fine linjer. Produktene inneholder aktive ingredienser som virker effektivt på aldring. Huden blir mer glødende enn noensinne og med et yngre utseende, umiddelbart etter behandling.

Anti-Age hånd og arm behandlingen 30 min.
En  hånd og arm behandling  for å oppnå en lysnende og fornyende effekt på huden.

Rejuvinating behandling 60 min.
En behandling som leverer supre resultater, reduserer pore størrelse og gir huden en finere struktur, bedre elastisitet, glød og vitalitet. Passende for alle hudtyper og aldere.

Booster behandling 60 min.
Denne behandlingen jobber effektivt for å gi en oppstammende effekt i ansiktet, ved å stabilisere og stramme huden og gir umiddelbar effekt. En super behandling før en kveld ut eller arrangement hvor du vil stråle litt ekstra.

Ungdoms behandlingen 40 min.
En perfekt behandling for ungdom/problem hud med fokus på dyprens, utklemming og maske for ungdom/problem hud med fokus på dyprens, utklemming og maske behandling for ungdom/problem hud med fokus på dyprens, utklemming og maske

Øye behandling 20 min.
En behandligs spesielt designet for det delikate øyeområdet, som vil gi en intens og dyp fuktighet og gir huden rundt øynene ett glattere og mer ungdommelig utseende.

Ki Aeris Oksygenbehandling 65 min.
Behandlingen passer for en trøtt og gusten hud. Passer veldig for en hud som er ekstra utsatt for forurensning (storby, røyk, sorte prikker, pigmentflekker etc.)

SkinPen 30 min.
Denne metoden går ut på at kollagen oppbyggningsprosessen stimulerer ved å prikke mange tusen hull i underhuden. Underhuden reagerer på det med å lage nytt kollagen i en prosess som tar ca. 4 uker. Målet er å friske opp huden og redusere små linjer og rynker.