Medisinsk Piercing


Vi tar hull i og langs øreflipp, samt brusk og nese. Vi tilbyr også dobbel hulltagning, hvor vi tar begge hullene samtidig i tilfelle de minste skulle angre seg etter første hull på grunn av sjokket og kanskje litt vondt.

 

Aldersgrense

På grunn av vekst og endringer i øreområdet til barn opptil 5 år utfører vi ikke hull i ørene på barn under 6år. Barn/ungdom under 18, må også ha med foresatte eller skriftlig godkjenning om de skulle ønske å ta hull her hos oss.

Utenom det så tar vi gjerne hull om du er 9 eller 90 =)

 

Våre metoder

 

Det er stor forskjell på hvordan hulltagning foregår.

I våres salong  er det Julie som utfører hulltagningen,  hun er sertifisert innenfor medisinsk piercing gjennom Blomdahl. Alt av utstyr og prosesser i bruk, er utarbeidet i samarbeid med hudleger og alt er allergifritt.

piercing

Pistolen

Pistolene man ofte finner i mange salonger er som oftest alltid i kontakt med selve øret, hvor kun øredobben er sterilisert.  Dette kan ofte medføre større smittefare, ettersom pistolen er vanskelig å sterilisert fullstendig etter bruk.

Pistolen i bruk hos oss, er aldri i kontakt med kunden, ettersom det er steriliserte kassetter med innskytnings øredobb som tres på for hver hulltagning og kastes etter bruk. Dette eliminerer eventuell smittefare og fremtidige allergier hos kunde.

 

Øredobben

Med tradisjonelle pistoler, er det mange øredobber med flat ende som blir brukt til innskytning og resulterer i å lage hull ved å punktere øret. Dette kan ofte medfører skade på flere sener og skape problemer i fremtiden.

Det utstyret vi bruker innebærer spesial laget innskytnings øredobber, som har en spiss ende for å lettere lage hull. På denne måten blir det mindre press på øret og sjansen for infeksjon eller irritasjon er veldig liten.

 

Ønsker du mer informasjon angående våre metoder og mulige bookinger, ta gjerne kontakt med oss på 93256575 eller se www.blomdahl.no for mer detaljerte beskrivelser og illustrasjoner.

Piercing