Om oss


Beliggenhet

 

Utvendig

 

Renee Velvære holder til i nyoppussede lokaler på vestsiden i Kongsberg. Lokalene innbyr til sanseopplevelser litt utenom det vanlige, og må oppleves. En herlig duft av østens krydder og spa, og en harmoniserende fargekombinasjon bringer deg straks inn i en tilstedeværende tilstand som nærer dine tanker og følelser på en unik måte. Hos Renee Velvære får du senket skuldrene, slappet av og gitt deg selv den tiden og velvære du trenger for å opprettholde god balanse og helse for kropp, sinn og sjel. Velkommen til en fredfylt opplevelse, verdifull tid kun for DEG!

Fakta om Reneè Velvære

Renée Velvære ble stiftet i 2007 av Aase Renée  i en liten loftstue ved næringsparken, med fokus på massasje og aromaterapi. Med årene så har Aase bygd opp ett større klientell, utdannet seg i nye områder og med det flyttet seg til større lokaler. I 2012 flyttet hun salongen til vestsiden og etter mye oppussing tidlig 2015, kan nå tilby en salong med 5 behandlings rom og et fantastisk utvalg av behandlinger.

I Mai 2015 kom også datteren Julie Ervum inn i bedriften, hun har tatt over det administrative arbeidet i tillegg til å drive med behandlinger. I dag tilbyr Renée velvære et stort utvalg av behandlinger innenfor hudpleie, massasje, hårfjerning, Ki-terapi og Piercing og Microblading.